Psykedelic Trip

Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Contact

PSYKEDELICTRIP@MY.COM

STOCKHOLM 323b, 4010, SWEDEN

Vi har öppet måndag – söndag, 08:00 – 23:30 EST

“Vanliga frågor”

Läs våra vanliga frågor innan du skickar ett meddelande till oss.

“Vad är leveransavgifterna för beställningar från onlinebutiken?”

Dessa avgifter kommer att synas på beställningssidan. det totala beloppet som ska betalas inkluderar leveransavgifter beroende på om det är en schablonbelopp eller expressleverans.

“Vilka betalningsmetoder accepteras i webbutiken?”

den vanligt använda betalningsmetoden och snabbaste för bearbetning är Bitcoin och sedan går vi till PayPal. Western Union och Moneygram tar 24 timmars behandlingstid medan bank till bank överföringar kan ta 3 dagar.

“Hur lång tid tar leveransen?”

Standard schablonleverans är 3 eller + dagar beroende på område. Leverans utomlands är max 5 dagar. Expressleverans är leverans nästa dag av din produkt mot alla odds.

“Hur säker är det att handla i onlinebutiken? Är mina uppgifter skyddade?”

Dina uppgifter som tillhandahålls skyddas genom lag 2/0035 av kund- och leverantörsdomstolen. Under inga omständigheter kommer denna information att användas av någon annan anledning än den angivna orsaken som för leveransen av produkten betalade för. Vi uppmanar ingen rädsla och panik när det gäller integritet eftersom vår etablering är diskret.

“Får jag en faktura för min beställning??”

omedelbart din beställning har bekräftats, kommer en faktura att synas i den angivna e -postadressen och nästa eamil är ditt leveransspårningsnummer så att du kan spåra din paketrörelse

 

“skicka oss ett mail”